Älä tee tätä virhettä myydessäsi metsätilaa!

MAINOS - SUMETKU

Metsätilojen kauppamäärät ja hinnat ovat olleet viime vuosina ennätyskorkealla. Metsän omistamisesta sekä metsäsijoittamisesta ollaan todella kiinnostuneita nykypäivänä. Monet lähestyvätkin metsänomistajia ja tarjoutuvat ostamaan metsätilan suoraan. Monesti voisi ajatella, että tässä säästäisi kiinteistönvälittäjän välityspalkkion ja saisi näin paremman hinnan metsätilalleen. Tämä voi kuitenkin olla suuri sudenkuoppa, mihin metsäänsä myyvä henkilö voi langeta.

Ostajan tarjoutuessa ostamaan metsätilaa suoraan, ostaja tietää, että hän ei ole kilpailutilanteessa. Tällöin ostaja ei tarjoa niin korkeaa hintaa metsätilasta verrattuna metsäkiinteistönvälittäjän kautta laitettuun julkiseen myyntikohteeseen, jossa ollaan aina kilpailutilanteessa muiden ostajien kanssa.

MetsätKuntoon yrityksellä on listoillaan paljon potentiaalisia ostajia, jotka saavat heti tiedon myytävästä metsätilasta sen tultua myyntiin. Tämän lisäksi laadukkailla markkinointimateriaaleilla sekä erinomaisella näkyvyydellä varmistetaan, että myytävän metsätilan myynti-ilmoitus tavoittaa mahdollisimman paljon ostajaehdokkaita. Mitä enemmän näkyvyyttä tilalle saadaan, sitä todennäköisemmin saadaan enemmän tarjouksia metsätilasta ja näin parempi hinta sille.

Todistetusti julkisessa myynnissä tulleen parhaimman tarjouksen ero suoraostotarjoukseen verrattuna voi olla useita kymmeniä tuhansia euroja, joten kiinteistönvälittäjän välityspalkkio maksaa itsensä parhaimmassa tapauksessa useaan otteeseen takaisin.

Välityspalvelumme riskittömyys on asiakkaallemme merkittävä etu. Emme peri myynnistä mitään kuluja (0€), mikäli emme saa kohteesta hintapyyntöä vastaavaa tarjousta. Näin ollen metsänomistajalla ei ole oikeastaan mitään syytä miksi metsätila kannattaisi myydä suoralla kaupalla metsäkiinteistönvälittäjän sijaan.

Muita syitä, miksi kannattaa käyttää välittäjää?

• Välittäjä hoitaa paperityöt ja selvitykset

• Välittäjän avulla kaupanteko on vaivatonta ja vastuullista

• Välittäjä hoitaa kaupantekoprosessin ammattimaisesti alusta loppuun

• Välittäjä antaa veroneuvontaa, jonka avulla myyjä voi säästää tuhansia euroja

Lisää välitystoiminnastamme pääset lukemaan nettisivuiltamme www.metsatkuntoon.fi

Paula Kemppainen

Jos olet harkinnut metsätilasi myyntiä soita minulle ja kartoitetaan tilanne yhdessä!

Ystävällisin terveisin

Metsätilojen hinnat ovat ennätyskorkealla.