Viihde

Dokumentti: Limamiehet tienaavat rahaa opettamalla pokaamaan naisia

The Pickup Game

★★★ Ähäkutti, ei deittiseuran löytämisessä kyse ole kemiasta saati eikä tuurista. Kyse on ainakin amerikkalaisten mukaan jonkinlaisesta hypnoosista, puhtaasta iskutieteestä ja varsin kannattavasta miljoonabisneksestä.

The Pickup Game on dokumentti pokauksen jalosta taidosta ja siitä, kuinka pelimiehenä olemisella tehdään rahaa. Naiset kun ovat pelkkiä objekteja, joita pitäisi saada sänkyyn.

Asiakkaita on helppo saada: ensin myydään muutaman dollarin opas, kuinka kirjoittaa tytöille tehokkaita kasvaa syödessä on aika myydä pelimiehiksi haluavalle miesjoukolle monen tuhannen dollarin kenttäkurssi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Rahaa tehdään myös salaa kuvatuilla videoilla, jossa näytetään koko prosessi: kuinka pahaa-aavistamaton naisihminen isketään ja sitten kaadetaan sänkyyn.

Naisia halvennetaan rehvastelumielessä

Kyse on pelistä, jossa naisia ei kannata kuunnella, sillä heidän mielipiteillään ei oikeastaan ole merkitystä.

Oppilaat pitävät opettajiaan pelastajina. Naisia halvennetaan rehvastelumielessä, mutta missä kulkee raja? Pukeeko pokaaminen enää 70-vuotiasta?

Kun yksi pelimies päättääkin mennä naimisiin, uskolliset asiakkaat pettyvät. Tavoitteena kun on ollut huikea seksikatalogi, ei onnellinen parisuhde.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toisaalta neuvot voivat olla yksinkertaisiakin: käy yökerhoissa, kaupassa, pesulassa ja puhu naisille. Se auttaa yleensä löytämään seuraa helpommin kuin yksinään nurkassa nyhjöttäminen.

TV2 22.9. klo 21.15 ja Yle Areena

PJ:n kaltaiset pelimiehet näyttävät muille, kuinka nainen isketään ja kaadetaan sänkyyn.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä