Eero Vottonen johtaa Suomen ainoaa kahden Michelin-tähden ravintolaa Etelärannassa – Ammattiopistossa hän harjoitteli koulupäivän jälkeen pilkkomaan vihanneksia oikein
Julkaistu: 10.12.2022 klo 18:30Palkittu keittiömestari kannustaa loihtimaan arkiruokaa sesongin raaka-aineista ja suosimaan lähellä tuotettuja ruokia ja suomalaista kalaa. Nyt käsillä on mateen sesonkiaika. Jutussamme huippukokki paljastaa reseptin, miten valmistaa mateesta viikonlopun herkkuateria.
Keittiömestari Eero Vottosen lapsuudenkodissa sunnuntait olivat erityisiä.
Silloin koko perhe kokoontui yhteen ja mentiin porukalla ulos syömään. Se oli nuoresta pojasta kiva ja hauska tapahtuma.
Arkisin Vottosen perheessä tarjottiin tavallista kotiruokaa, mutta mummolan ruuat ovat…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.