Hirvi kulkee ekologista polkua metsästä pöytään – tämä hirvibolognese on voittanut Pohjoismaiden parhaan bolognesekastikkeen tittelin
Julkaistu: 6.11.2022 klo 13:00Hirvenliha hyväksytään moneen sellaiseenkin pöytään, jossa ei muuten lihaa näy. Ruuanlaittajaa kiinnostaa myös, kuinka liha päätyy lopulta metsästä lautaselle. Toimittaja kävi seuraamassa jahtipäivää ja kokkasi hirvikeittoa metsästäjien malliin. Toinen herkku on hänen omalla voittoisalla reseptillään tehty hirvibolognese.
Vuonna 2013 hirvibologneseni valittiin Suomen edustajaksi Malmöhön Ruotsiin. Siellä italialaiset kokit kokkasivat reseptit läpi ja asettivat ne järjestykseen. Lisäksi yleisö sai äänestää Facebookissa omaa suosikkiaan.
Hirvibolognese selvisi voittajaksi. Sen resepti on tämän paketin…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.