Kainuulainen henkilöstöpalveluiden ammattilainen palveluksessasi

MAINOS - WORKER KAINUU OY

Oletko tiennyt, että Worker Kainuu Oy on aidosti paikallinen henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme Kainuussa laadukkaita henkilöstöpalveluita kuten henkilöstövuokrausta, suorarekrytointeja ja asiakasyritystemme tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Workerilla työskennellään ammattitaitoisesti rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä. Löydät meidät osoitteesta Välikatu 3.

Yksi yrittäjistä on kajaanilaislähtöinen Janne Jokelainen. "Paikallisina toimijoina tunnemme alan yritykset ja pystymme muokkaamaan toimintaamme asiakkaan mukaan. Strategiamme on tarjota paras kokemus niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. ", Janne Jokelainen kertoo.

-

Vahvista paikallisia palveluita!

Jos me jokainen kainuulainen ostamme 20 eurolla kuukaudessa nykyistä enemmän paikallisilta yrityksiltämme, mahdollistamme paikallisten palvelujen säilymisen ja uusien syntymisen.Vuodessa 20 euron lisäostos tarkoittaa 17 miljoonaa euroa lisää rahaa Kainuuseen. Tällä summalla säilytämme vähintään nykyiset työpaikat tai mahdollistamme jopa 100 uuden yrityksen perustamisen.

Huolehditaan yhdessä siitä, että kaupat ja palvelut säilyvät lähellämme!

Kannata Kainuuta: Kajaanin Kauppiasyhdistys ja Kainuun Yrittäjät

Worker Kainuu Oy on aidosti paikallinen henkilöstöpalveluyritys.