Paikallisuutiset

Kainuun soten potilastietojärjestelmä käytössä vain rajallisesti – ei-välttämätöntä asiointia pyydetään välttämään viikonlopun aikana

Kainuun soten potilastietojärjestelmä päivitetään lauantaina 10. huhtikuuta ja järjestelmä on käytettävissä vain rajallisesti. Käyttökatko hidastaa terveydenhuollon ammattihenkilöiden työtä, joten Kainuun soten pyytää välttämään kaikkea ei-välttämätöntä asiointia viikonlopun aikana.

Päivitystyön kestoksi on arvioitu noin 20 tuntia. Käyttökatko alkoi lauantaiaamuna kuudelta ja päättyy noin puolilta öin.

Päivitys koskee kaikkia potilastietojärjestelmiä käyttäviä yksiköitä kuten keskussairaalaa, terveyskeskuksia, kotihoitoa ja ympärivuorokautisen hoivan palveluita. Myöskään kansalaisten sähköinen ajanvaraus koronanäytteenottoon, koronarokotuksiin, neuvolapalveluihin ja suun terveydenhuoltoon tai tekstiviestimuistutukset tai tekstiviestit laboratoriovastauksista eivät ole käytettävissä käyttökatkon aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Äkillistä hoitoa vaativissa sairauksissa tai tapaturmissa hoitoon tulee hakeutua tavanomaiseen tapaan.

Hätänumero 112, Kainuun keskussairaalan päivystysapunumero 116 117 (lankapuhelimesta 08 6156 6000) sekä koronanäytteenoton ajanvaraus 040 165 0020 ovat käytettävissä normaalisti.

Kainuun sote muistuttaa, että päivystysapuun soittaminen on tärkeää hoidon tarpeen arvioimiseksi ja palvelun nopeuttamiseksi.

Kainuussa on maan rauhallisin koronatilanne.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä