Paikallisuutiset

Kainuussa uusi tapahtumakalenteri käytössä – Tapahtumien Kainuu kerää menotiedot

Kainuun uusi tapahtumakalenteri on käytössä ensimmäistä viikkoa.

Tapahtumien Kainuu -tapahtumakalenterin löytää jatkossa osoitteesta www.tapahtumienkainuu.fi . Menoinfo-tapahtumakalenteri jää pois käytöstä.

Tapahtumakalenterin syötteet löytyvät Tapahtumien Kainuun verkkosivujen lisäksi myös SLP Median lehtien ja kuntien verkkosivuilta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Uusi tapahtumakalenteri on aiempaa helppokäyttöisempi niin tapahtumia etsivälle lukijalle, kuin tapahtumien ilmoittajalle. Kategorisoinnissa on huomioitu myös entistä paremmin eri kohderyhmät ja kalenterista löytyy helposti esimerkiksi lapsiperheille tai senioreille soveltuvat tapahtumat, toteaa SLP Kustannuksen myyntijohtaja Kirsi Kela .

Slp Mediat on kehittänyt tapahtumakalenterin yhdessä Townbasen

– Olemme ensimmäinen mediayhtiö joka ottaa Townbasen alustan käyttöön Suomessa. Alusta kehittyy jatkuvasti ja pystymme yhdessä kehittämään palvelua eteenpäin asiakaspalautteen perusteella, kertoo Slp Medioiden kehityspäällikkö Ville-Petteri Määttä .

Tapahtumakalenteriin syötetään tapahtumat osoitteessa www.tapahtumienkainuu.fi. Kalenteriin voi syöttää minkä tahansa tapahtuman, joka hyväksytään ennen sen näkymistä verkkosivuilla ja printtituotteissa SLP Mediassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtumakalenteriin syötetyt tapahtumat ilmestyvät Koti-Kajaanissa, Kainuun Sanomissa, Sotkamo-lehdessä, Kuhmolaisessa Ylä-Kainuussa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä