Kata pikkujouluihin runsas napostelupöytä hurmaavista sormisyötävistä – käytä pohjina leipiä, juustokuppeja ja polentaa
Julkaistu: 1.12.2022 klo 6:30Sormiruoka on mukavaa naposteltavaa pikkujouluissa. Juhlapöydästä saat kiinnostavan valmistamalla useita erilaisia pohjia ja täytteitä ja sekoittelemalla niitä keskenään. Kokeile ennakkoluulottomasti erilaisia makupareja.
Sormisyötävien pohjina toimivat saaristolais-, paahto- ja näkkileivät, cheddarjuustosta tehdyt kupit sekä punajuuripolenta.
Täytteikseen ne saavat kuhatartaria, minikokoisen waldorf-salaatin, munakoiso-tomaattitäytteen fetalla sekä ilmakuivattua kinkkua ja aurajuustoa.
…Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.