Paikallisuutiset

Keskiviikon junia Kajaanista etelään korvattiin busseilla – syynä ratatöissä olleen vaunun putoaminen kiskoilta, sitten kaatui vielä puu radalle

Kaksi henkilöjunaa Kajaanin ja Iisalmen välillä korvattiin keskiviikkona linja-autoilla. Syynä on ratatöissä olleen vaunun putoaminen kiskoilta Kajaanin Murtomäessä. Samalla yksi vaihde vaurioitui.

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic kertoi keskiviikkona ennen yhtä, ettei korjauksesta ja häiriötilanteen kestosta ollut arviota.

Tapauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Kainuun pelastuslaitoksesta kerrottiin, ettei hälytys aiheuttanut heille tehtävää.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ensimmäiset korvattavat junat ovat IC 70 Oulusta Helsinkiin. Sen lähtöaika Kajaanista oli kello 14.33.

Seuraava korvattava juna oli IC 65 Helsingistä Ouluun. Sen lähtöaika Kajaanista oli kello 16.42.

Illalla kerrottiin, että myös Pendolino 69 Kouvolasta Kajaaniin kello 17.48 on peruttu radalla olevan esteen vuoksi väliltä Suonenjoki-Kajaani. Juna korvattiin linja-autoilla, joiden arvioitiin pääsevän lähtemään Suonenjoelta noin kello 20.40 mennessä ja ajavan Kajaaniin kaikkien väliasemien kautta.

Junaliikenteen keskeytymisen syy on Kuopion ja Suonenjoen välillä radalle kaatunut puu. Fintrafficin antaman arvion mukaan tilanne kesti koko illan ajan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Edit. Illan tilanne klo 20.52.

Ratatyökone putosi kiskoilta Kajaanin eteläpuolella Murtomäessä. Kuvassa Murtomäen asema.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä