Mielipiteet

Lukijan mielipide: Banaanitasavalta

Vasemmistoliitto on jälleen muiden lompakolla ja verotusta halutaan kiristää, jotta saadaan katettua ilmastokriisin ja ikääntymisen tuomia kustannuksia.

Olisiko kuitenkin parempi muuttaa työntekoa kannattavaksi ja houkuttelevammaksi, kuin pahoinpidellä omalla työllään menestyviä veronmaksajia?

Suomen palvelualat esimerkiksi tuottavat yli puolet bkt:sta valtion kassaan, mutta kehitys alalla on vaikeaa korkeiden verojen ja palkkojen vuoksi. Nämä elementit ovat suoraan heijaste hallituspolitiikasta, joka ei kunnioita yrittäjiä, duunareita ja sijoittajia.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

On suorastaan kirosana rikastua omalla työllään ja perustarpeiden täyttäminen ei onnistu omalla palkalla, kun polttoaineiden, ruuan ja sähkön hinta huitelee pilvissä.

Suomi on ollut alijäämäinen jo vuodesta 2009, ja julkisen sektorin paisuminen yhdessä korkean veroasteen kanssa kertovat siitä, että väärät toimintatavat ja toimihenkilöt kontrolloivat maan taloudellista toimintaa.

Työ ei saa ottajaansa noin 200000 suomalaisen osalta ja edelleenkään ei suoriteta rohkeita rakenneuudistuksia.

On hämmästyttävää, jos joku vielä väittää vasemmistoliiton ja muidenkin hallituspuolueiden olevan työntekijöiden asialla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mitä sitten tehdään, kun banaanit loppuvat ja alkaa taistelu elämästä ja kuolemasta valtion tasolla? Leikataanko ensin eläkkeet, sosiaaliturva ja lopulta valinnanvapaus elämään?

Tuukka Karjalainen

Kajaanin kaupunginvaltuutettu (ps.)

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä