Mielipiteet

Lukijan mielipide: Missä vika, ely ja tiejaosto?

Kyselisin vuan sellasta, että joko Kainuussa on karhut heränneet, nimittäin tiekarhut. Joko ois aika lähtä liikkeelle, kun viime syksynä jäi ennen lumien tulloo, ainakkii meijjän Vuarantie lannoomata.

Asuttaan Sotkamossa Teerivuarantien varressa, jonka numero on 19141 ja lähttöö Juurikkalahesta ja männöö Teerivuarraan.

Luulen, et jos yksikkään elyn virkamies asiois tän tien varressa, niin heti ensimmäisen ajokerran jäläkkeen ei toista kerttoo moiselle tielle tulis ennekuin tie ois kunnostettu kunttoon.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Talavi män, kun jokseennii hyvin tie piettiin auki, mut siinäkkii ois myös korjjoomista, sillä lähtöluppoo ei tienaukasijat hevillä suanneet, sillä tiällä vuaralla kun tuota lunta tulloo ihan erilailla kuin siellä lumen tulon mittausta tekevän kotona.

Onneks kylällä on vielä maanviljelystä työkseen tekeva maanviljelijä, että hänen traktorillaan ajamia ajouria piästtiin kyläläiset, koulutaksit ja ambulanssit liikkeelle. Tiemme kuulluu niin kutsutusti valtion ylläpitämmiin teihin ja näitähän myös Kainnuussa on jonkin verran.

Kahen tallouven oon kuullu harkitsevan maastoauton hankkimista, et piässöövät liikentteesseen, jos vaikka sairaus yllättää.

Petri Pettersonin laulun sanoilla piätän tän sepustukseni, nimittäin: Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän, kuinka onnellinen voikaan olla hän, joka valtion yllapitämän tien varressa suap assuu. Tienkäyttäjän linjalle on ihan turha soittoo, se ei joha mihinkkään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuula Rossi-Määttä

kunnanvaltuutettu (sd.)

kuntavaaliehdokas

Sotkamo

Kirjoittajan lähettämä kuva Teerivaarantien kunnosta huhtikuussa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä