Meklari Juntunen huutokauppaa taas Kainuuta. Katso videot!

Lentoyhtiö DAT:n mukanaan tuoma meklari Sauli Juntunen järjestää Kainuun kesähuutokaupan, jossa myydään huomattavia kainuulaisen kulttuurin elementtejä. Kovaäänisen kauppamiehen kampanjassa kaikilla tuotteilla on ällistyttävän alhainen lähtöhinta.

Viime syksynä Kajaanin linnanraunioita sekä Pietari Brahen patsasta ostatellut Sauli Juntunen on palannut Kainuuseen. Juntusen mukaan kaupungin maamerkkien kauppojen neuvottelut ovat edelleen kesken, mutta hän on onnistunut hankkimaan oman huutokauppaansa jo monta muuta kainuulaista kohdetta.

- Kainuussa on paljon hyvää huudettavaa! Kuten esimerkiksi tämä Urho Kekkosen Kajaanin kodista löydetty kampa, jota ei ole hajusta päätellen käytetty kertaakaan! Juntunen huutaa ja nuuhkaisee suurikokoista hiusten oikojaa.

Juntusen meklarinvasara pamauttaa tänä kesänä kolme kertaa kamman ohella myös karhun töllistelyoikeuden, erämaan kutsu -kortin sekä pullotetun ilman kohdalla. Ehkä eniten kysymyksiä herättää kuitenkin oikeus yhden tietyn kuhan pyytämiseen. Sauli Juntunen, eikö tätä kyseistä kuhaa ole lähes mahdotonta pyydystää näillä tiedoilla?

- Ei tietenkään ole, ostajahan saa kuvan tunnistamisen helpottamiseksi. Tärkeintä on kuitenkin pyytämisen riemu, sillä minä myyn ELÄMYKSIÄ!

Kainuun kesähuutokaupan kaikkien kohteiden kauppa alkaa 44 eurosta. Vauhdikkaan meklarin kravatti on siihen malliin vinossa, että huutokaupat jatkunevat myös tämän listan jälkeen.

- Täällä Kainuussa on vaikka mitä ostettavaa, Juntunen jatkaa ja pälyilee ympärilleen. – Mistä minä löydän sen Jymyn?

KATSO SAULIN HUUTOKAUPPAVIDEOT:

Huutokauppakohde: Erämaan kutsu