Monipuolinen ruoka suojaa taudeilta
Julkaistu: 5.1.2016 klo 8:10 | Muokattu: 5.1.2016 klo 10:22Sinkki, C-vitamiini, D-vitamiini ja probiootit auttavat suojautumaan taudeilta ja tartunnoilta. Tärkeintä on kuitenkin syödä tarpeeksi, sillä aliravittu keho on altis bakteereille ja viruksille.
Anna Ruohonen
Anssi Jokiranta, kuva
Jos haluat välttyä talven nuhakuumeilta ja influenssoilta, aloita syömällä tarpeeksi – ehkä jopa vähän liikaa. Ihmisen vastustuskyky on nimittäin vahvimmillaan silloin, kun elimistö saa hieman enemmän energiaa kuin mitä se kuluttaa, kertoo…Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.