Muistatko oopperan, kappelin, metsästäjän ja oskarin? Tee itse neljä klassista hiukopalaa, jos niitä ei enää ravintolasta löydy
Julkaistu: 2.2.2023 klo 6:30Ruokaisat lämpimät leivät kuuluivat vuosikymmenten ajan ravintoloiden ja kapakoiden ruokalistoille. Nostalgiset herkkuleivät on helppo rakentaa myös kotikeittiössä.
Ravintolat tarjosivat hiukopalaa pikkunälkään sen jälkeen, kun keittiö oli jo virallisesti mennyt kiinni. Paahdettujen tai mieluummin vielä voissa paistettujen leipäviipaleiden päälle kelpasi lastata melkeinpä mitä tahansa ravintolan kylmiön uumenista löytyi.
Ohuet kokoliha- ja…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.