Oulujärven Metsäpalvelu Oy

Olemme kainuulainen pihapuukaatoja, metsänhoitopalveluja sekä asiantuntijapalveluja tarjoava nuori yritys.

Asiantuntijapalveluihin kuuluvat muun muassa metsien suojeluhankkeet, metsäverotus, joutomaiden metsitykset sekä luonnon monimuotoisuutta edistävät hoitotyöt. Kasvava yrityksemme työllistää tällä ensimmäisellä toimintavuodella jopa 10 kainuulaista työntekijää.

Haluamme tarjota tulevaisuudessa yhä useammalle paikalliselle ihmiselle töitä, jolloin työllisyys ja hyvinvointi kasvaa myös maakuntatasolla.

Perusperiaatteemme on, että kun tehdään niin tehdään kunnolla eikä vaikeinkaan ajatus ole mahdotonta toteuttaa. Tilatessasi meiltä palvelut suoraan, tuet paikallista hyvinvointia ja saat takuuvarmasti erinomaisen lopputuloksen työlle kuin työlle.

Vahvista paikallisia palveluita!

Jos me jokainen kainuulainen ostamme 20 eurolla kuukaudessa nykyistä enemmän paikallisilta yrityksiltämme, mahdollistamme paikallisten palvelujen säilymisen ja uusien syntymisen.Vuodessa 20 euron lisäostos tarkoittaa 17 miljoonaa euroa lisää rahaa Kainuuseen. Tällä summalla säilytämme vähintään nykyiset työpaikat tai mahdollistamme jopa 100 uuden yrityksen perustamisen.

Huolehditaan yhdessä siitä, että kaupat ja palvelut säilyvät lähellämme!

Kannata Kainuuta: Kajaanin Kauppiasyhdistys ja Kainuun Yrittäjät