Paikallisuutiset

Poliisi pyytää edelleen yleisön havaintoja heinäkuusta asti etsitystä kajaanilaisesta Rasmus Palosaaresta – Katoamisesta on aikaa nyt reilut kaksi kuukautta

Poliisi pyytää edelleen yleisön havaintoja heinäkuusta asti etsitystä kajaanilaisesta Rasmus Palosaaresta . Oulun poliisista vahvistetaan Kainuun Sanomille , että heinäkuussa kadonnut Palosaari on ollut useiden vuosien ajan kirjoilla Kajaanissa.

Oulun poliisilaitos tiedotti alkuviikosta, että se kaipaa yhä havaintoja Palosaaresta. Havainnoista pyydetään soittamaan poliisin vihjepuhelimeen, jonka numero on 0295 416 194.

Poliisin mukaan Palosaari on normaalivartaloinen ja noin 170 senttimetriä pitkä. Yllään hänellä ovat mahdollisesti musta nahkainen lippalakki, mustat silmälasit, valkoinen t-paita, jonka etupuolella on mustaa tekstiä, tummat farkut ja mustat kengät.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Oulun poliisilaitos julkaisi heinäkuun 22. päivänä uutisen, jossa se pyysi havaintoja Palosaaresta. Tällöin poliisi pyysi yleisön havaintoja mahdollisesti Varkauden seudulla oleskelevasta Palosaaresta.

Hänestä oli tehty havainto sunnuntaina 17. heinäkuuta Kollinen-järven läheisyydessä. Poliisi tiedotti heinäkuussa, että hän oleskelee mahdollisesti Varkauden seudulla.

Ilta-Sanomat kertoi ensimmäisenä, että Palosaari on ollut kirjoilla Kajaanissa.

Oulun poliisista kerrottiin torstaina, että kadonneen etsintä on tällä hetkellä tutkinnallista etsintää. Katoamisesta on aikaa nyt reilut kaksi kuukautta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaanilainen Rasmus Palosaari. Oulun poliisin kuva

Rasmus Palosaari ilman silmälaseja ja lippalakkia. Oulun poliisin kuva

Rasmus Palosaari sivusta.
Rasmus Palosaari.
Rasmus Palosaari ilman silmälaseja ja lippalakkia.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä