Pöytä koreaksi – korealaisen keittiön tunnistettava makumaailma tulee erityisesti yhdestä mausteesta, jota käytetään näissä ruoissa
Julkaistu: 23.2.2023 klo 6:30Avaa aistit korealaiseen keittiöön ja valmista herkullista lohta, mausteisia chilikurkkuja tai kimchi-sandwichiä pikkunälkään. Koreassa pöytään katetaan jaettavia annoksia, jotka syödään samaan aikaan.
Korea-buumi on tehnyt tutuksi useita korealaisia herkkuruokia, kuten kimchin, bibimbapin ja bulgogin.
Koreassa pöytään katetaan usein paljon jaettavia annoksia, jotka syödään samaan aikaan. Erillisiä alku- ja pääruokia ei ole. Pikkuannokset ovat nimeltään banchaneita, ja niiden…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.