Viihde

Rikoskonstaapeli Lisa Armstrongin tilalle tullut uusi poliisi pääsee heti tositoimiin brittisarjan kolmannen kauden alussa

Paha paikka

Yle Areena 

*** Brittisarjan kahdella ensimmäisellä kaudella Morven Christien esittämä rikosylikonstaapeli Lisa Armstrong toimi rikosten uhrien yhteyshenkilönä Luoteis-Englannin Morecambessa.

Kolmannella kaudella paikka, virkanimike ja työnkuva säilyvät ennallaan, mutta päähenkilö vaihtuu. Marsha Thomason on kelpo löytö Jenn Townsendina, joka heti ensimmäisenä päivänä uudessa työpaikassa saa eteensä kuolemantapauksen ja surevan perheen. Siinä sivussa Jennin omassa uusperheessä kipuillaan muuttoa, teini-ikää ja yhdessä asumista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tutut kasvot jatkavat muissa rooleissa, ja varsinkin ryhmän toinen nainen Karen (Erin Shanager ) nousee näkyvästi tulokasta tukemaan. Sarjan inhimillinen kosketus on ennallaan, ja mustavalkoisia henkilökuvia vältellään yhä. Käsikirjoituksessa on kuitenkin hätäilyn tuntua. (Britannia 2022)

Pientä säätöä

TV5 klo 23.05

*** Nancy Meyersin romanttisessa komediassa kymmenen vuotta sitten eronnut pariskunta alkaa jälleen tuntea vetoa keskenään. Varsinaisilla yllätyksillä ei juhlita, mutta Meryl Streep ja Alec Baldwin saavat kemian toimimaan. (USA 2009)

War Dogs

Sub klo 21.00

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

**** Kauheiden kankkusten ohjaaja Todd Phillips teki yllättävän skarpin elokuvan kansainvälisestä asekaupasta. Kohellushuumoriakaan ei ollut tarvis tyystin hylätä, mutta tyylilaji vaihtui vihlovaan ironiaan.

Raamatullisesti nimetyt vanhat luokkakaverit Efraim ja David päättävät Irakin sodan aikoihin panna rahoiksi asekauppiaina. Sellaiset kun eivät kuulemma ole sen paremmin sodan tai rauhan, vaan yksinkertaisesti rahan asialla.

Tietenkään siinä maailmassa mikään ei ole niin yksinkertaista, mutta Jonah Hill ja Miles Teller esittävät juuri sellaisia, kohti keski-ikää taapertavia ikiteinejä, jollaisista Phillips mielellään kertoo. (USA 2016)

Pekka Eronen

Uusi tulokas Jenn yrittää pontevasti täyttää Lisan jättämän aukon, mutta helppoa se ei ole. Käsillä on heti murha.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä