Syksyn mehevimmät ruoat hautuvat padassa – kokeile suomalaista riistaa, italialaista ragua tai mausteista marokkolaista kasvispataa
Julkaistu: 23.9.2021 klo 6:35Syksyn satokausi on loistavaa aikaa tarttua pataan, joka mahdollisesti on jäänyt pidemmäksi ajaksi kaapin perälle odottelemaan parempia aikoja. Kauden parhaat maut kypsyvät vaivattomasti uunissa.
Riistakausi on alkanut, joten kotimainen riista on täydellinen valinta pataan yhdessä satokauden juuresten kera.
Yhtä hyvin vihanneshyllyn maukkaimmat vihannekset uppoavat marokkolaiseen kasvispataan.
Ja jos ajatus itsetehdystä napolilaisesta ragusta on aina kutkutellut mieltäsi, nyt on…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.