Viihde

Televisiossa tiistaina: Vilunkiveljet alkavat managereiksi lupsakoissa joensuulaisissa tunnelmissa

Helmiä ja sikoja

Yle Teema & Fem klo 22.00

*** Christian Rönnbackan kirjoihin pohjautuvassa Hautalehto -sarjassa Mikko Leppilampi palasi äskettäin onnistuneesti juontohommista näyttelijäksi. Molemmat urat olivat vielä edessä, kun hän sai roolin Perttu Lepän elokuvasta. Leppilampi on nuorimies nimeltä Läde, joka innostuu veljiensä kanssa siirtymään pimeän viinan myynnistä musiikkibisneksen pariin. Käy nimittäin ilmi, että pikkusisko Saaralla ( Amanda Pilke ) on lauluääni, jolla sopii kisata tenavatähteydestä. Laura Birnin esittämä Laura on nuoresta iästään huolimatta jo alan konkari ja sopiva valmentaja. Pitkän kuuman kesän ohjaaja viritteli jälleen lupsakoita joensuulaisia paikallistunnelmia. Timo Lavikaisen , Unto Helon ja Jimi Pääkallon täydentämälle veljessarjalle olisi voinut järjestää niihin enemmänkin touhua. (Suomi 2003)

Me

TV1 klo 12.25

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

** Toivo Särkkä ohjasi Reino Lahtisen näytelmästä melodraaman, jossa Åke Lindman kärvistelee rappiolle retkahtaneena ex-pappina. Vaikka alkoholismi on vakava sairaus, ei otsan välttämättä tarvitsisi olla ihan pohjattoman syvissä uurteissa. (Suomi 1961)

I Feel Pretty

Liv klo 21.00

*** Amerikassa riittää tukevaa porukkaa, mutta sikäläisistä elokuvista ylipainoiset lakaistaan hanakasti loitommalle. Edes omenapiirakkaa paistavaksi mummuksi ei Hollywoodissa kelpaa kuin joku selluliitinvastaisena palkittu veteraani. Jo siksi Abby Kohnin ja Marc Silversteinin komedia täyttää tärkeätä kansalaisvelvollisuutta. Paljosta pitää kiittää myös Amy Schumeria , joka puskee positiivisella energiallaan läpi yleisen markkinahengen. Renee yrittää huhkia spinning-salilla ulkonäköään toiseksi, kun saa tällin päähänsä. Hän alkaa nähdä itsensä kauneusihanteiden mukaisena, ja pian kohentunut itsetunto vaikuttaa myös kanssaihmisiin. (USA 2018)

Pekka Eronen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

kriitikko

Hirvosen veljekset jäävät tuuliajolle, kun heidän isänsä joutuu vankilaan. Elämä muuttuu 10-vuotiaan Saaran (Amanda Pilke) ilmestyessä "sohvan takaa" poikien elämään.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä