Viihde

Televisiossa: Totuus luiskahtelee käsistä perjantai-illan jännärissä – espanjalaisohjaaja tarvitsee avuksi kikkakepposia

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivittäin katsottavaa tv-tarjonnasta.

Yle Teema & Fem klo 21.00

TV2 klo 20.30

MTV3 klo 22.35

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Näkymätön vieras

*** Oriol Paulon jännärissä totuus luiskahtelee käsistä kuin märkä saippua. Ihan puhtain käsin ja ilman kikkakepposia ei espanjalaisohjaaja kuitenkaan urakasta selviä. Barcelonalainen liikemies Adrian herää lukitusta hotellihuoneesta ja löytää murhatun rakastajattarensa. Miehellä ja tällaisten tapausten kokeneella spesialistilla Virginialla ( Ana Wagerner ) tulee kiire todistaa syyttömyyttä, muttei siinä kaikki. Ei läheskään. Mario Casas on kotimaassaan suosittu näyttelijä, vaikka näyttääkin aina olevan hieman pihalla. Tähän tarinaan se kuitenkin sopii. Ensiesitys. (Espanja 2016)

Jalkapallon Euro 2020

Aiemmissa kisoissa EM-jalkapallon avauspeli nosti futisfanin sykettä ihan eri malliin kuin tämän illan Turkki - Italia. Nyt on tilanne kuitenkin toinen, ja varsinainen tarjoilu meille alkaa vasta huomenna, kun nouseva Suomi kohtaa perinteikkään Tanskan.

Kävi Huuhkajien liidolle lopulta kuinka vain, on seuraava kuukausi katsojasta riippuen joko silkkaa herkkua tai loputonta piinaa. EM-kisoissa on yleensä kova taso, eikä varsinaisia heittopusseja mahdu mukaan.

The Descendants

HHHH Enää elokuvissa ja teatterin lavalla ei suosita laajaa käsillä huitomista, mutta kovan luokan näyttelijät hallitsevat yhä kehollisen ilmaisun. Alexander Paynen draamakomediassa George Clooneyn etunojat ja lyhyen askeleen kipittelyt kertovat omaa kieltään siitä myllerryksestä, joka hillityn Matt Kingin sisuksissa käy. Ensin vaimon onnettomuus ja kooma heittävät Havaijilla asuvan lakimiehen käytännössä kahden tyttären ( Shailene Woodley , Amara Miller ) yksinhuoltajaksi. Sitten hän saa kuulla, että tällä oli suhde toiseen mieheen. Mainion Sidewaysin ohjaaja kertoo jälleen masentavista asioista, muttei tee masentavaa elokuvaa. (USA 2011)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pekka Eronen

Jännityselokuvassa etsitään totuutta kahdesta kuolemantapauksesta. Murhasta epäilty menestyvä liikemies Adrián Dorian (Mario Casas) muuttaa sujuvasti kertomuksiaan.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä