Tunnetko jo sumakin? Kokeile sitä Lähi-idän keittiön salaattiin fattoushiin ja täytä leivät kevään vihreillä kasviksilla
Julkaistu: 20.5.2021 klo 6:31Toukokuun reseptit ovat kepeitä. Patongin väliin sujahtaa napakaksi paahdettu broccolini ja salaatissa rouskuu parsa ja kurkku. Kaunis limettipiirakka kruunaa aterian.
Kainuun Sanomat
Raikkaan keväiset salaatit tabbouleh ja fattoush ovat tuttuja Lähi-idän keittiöstä. Fattoush maustetaan sumakilla, jonka maku on hieman hapan ja sitruksinen.
Sumakki on oiva lisä maustehyllylle, sillä se sopii niin salaatin päälle ripoteltavaksi kuin riisin tai paistettujen kasvisten…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.