Välimeren makuja: Ranskalainen illallinen onnistuu aina – hurmaa läheisesi näillä gourmet-klassikoilla
Julkaistu: 17.11.2022 klo 6:30Etanapannu, sipulikeitto, sinisimpukat ja viinikukko ovat kaikki syystä ranskalaisen keittiön klassikoita. Niissä ovat maut kohdallaan, eikä voissa, viinissä ja kermassa säästellä.
Yksi purkillinen etanoita riittää noin kolmeen normaalikokoiseen etanapannulliseen. Tee kuhunkin erilainen kuorrute eri juustoja tai valkosipulivoita hyödyntäen.
Pitkään haudutettu sipulikeitto sopii erityisen hyvin syksyn ja talven pimeneviin iltoihin. Keiton maukkauden salaisuus on…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.