Skip navigation

Kainuun Sanomien joulukalenteri

Joulukalenteri-lukijakilpailussamme on jaossa 100 upeaa palkintoa! Päävoittona jouluaattona arvotaan kahdelle 500€:n lahjakortti.
Seuraa joulukalenterin voittonumeroita päivittäin Kainuun Sanomista – vain tilaajana voit voittaa!

Joulukalenterit jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Kainuun varhaisjakelun alueella viikolla 46.

Jos asut varhaisjakelualueen ulkopuolella tai et saanut kalenteria voit tilata sen tekstiviestillä:
Lähetä viesti: KSTILAA KALENTERI nimi, osoite numeroon 13234. Tekstiviestin hinta on 0,90€.

 

Tilaa Kainuun Sanomat jouluhintaan!

kainuun-sanomat

Kainuun Sanomat 2 kk 60€

Digi + lehti
Määräaikainen tilaus
Norm. 86€

Tilaa

kainuun-sanomat

Kainuun Sanomat 4 kk 112€

Digi + lehti
Määräaikainen tilaus
Norm. 172€

Tilaa

kainuun-sanomat

Kainarin digitilaus 6 kk 60€

Digi
Määräaikainen tilaus
Norm. 102€

Tilaa

Voit tilata myös sähköpostilla ks.levikki@kainuunsanomat.fi tai soittamalla puh. 010 665 7200. Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Tarjous on voimassa 23.12.2022 saakka ja koskee kotimaan talouksia, joihin ei nyt tule Kainuun Sanomia.

Tilausehdot >>

Kainuun Sanomien Joulukalenteri-lukijakilpailun viralliset säännöt:

Lukijakilpailun järjestää Kainuun Sanomat. Lukijakilpailuun voivat osallistua Kainuun Sanomien tilaajat (poislukien 14 vrk koetilaajat). Lukijakilpailuun osallistutaan vertaamalla kotiin jaetun joulukalenterin (1 kpl/talous) arpanumeroa Kainuun Sanomissa 1.12.2022-24.12.2022 julkaistaviin voittonumeroihin.

Jos joulukalenterissa on sama voittonumero kuin Kainuun Sanomissa päivittäin julkaistavissa voittonumeroissa, on tilaaja voittanut Joulukalenteri-mainoksessa mainitun palkinnon. Kaikki palkinnot lunastetaan Kainuun Sanomien asiakaspalvelusta, Kauppakatu 11, Kajaani. Palkintoja voivat lunastaa kotitaloudet, joihin Kainuun Sanomat tulee tilattuna ja joulukalenterin on oltava mukana voittoa lunastettaessa.

Palkinnot on lunastettava viimeistään perjantaina 13.1.2023. Kainuun Sanomat pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin lunastamatta jääneisiin palkintoihin.

Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi. Kainuun Sanomat maksaa palkintojen arpajaisveron.

Hilla Group Oyj:n henkilökunta ei voi osallistua Joulukalenterikilpailuihin.

Lisäkilpailu: Piilotetut kalenterikuvat

Joulukalenterin kunkin päivän luukusta paljastuva kuva on piilotettu myös Kainuun Sanomien sivuille. Etsi kuva lehdestä, poimi sivunumero talteen ja lähetä kaikki 24 sivunumeroa yhdellä kertaa 9.1.2023 mennessä, niin olet mukana seuraavissa arvonnoissa:

• 3 kk Kainuun Sanomat, 2 kiloa karkkia ja hampaidenhoitovälineet

• 100 € arvoinen Osuuskaupan lahjakortti

 

Voit lähettää piilotettujen kalenterikuvien sivunumerot 24.12. jälkeen joulukalenteri-ilmoituksessa olevalla kupongilla tai postikortilla osoitteeseen Kainuun Sanomat, ”Kadonneet kalenterikuvat”, Kauppakatu 11, 87100 Kajaani tai joulukalenteri-ilmoituksessa olevasta QR-koodista avautuvan verkkolomakkeen kautta.

Niinä päivinä, kun lehti ei ilmesty, on päivän kalenterikuva piilotettu seuraavan päivän lehteen. Jouluaaton kalenterikuva löytyy jo 23.12. lehden sivuilta.

Lisäkilpailu 2: Viikkoarvonta

Etsi päivän kadonnut kalenterikuva, lähetä sivunnumero tekstiviestillä ja olet mukana viikkoarvonnassa. Lähetä tekstiviesti: ks (väli) joulu ja päivän kalenterikuvan sivunumero sekä yhteystietosi numeroon 17191 (viestin hinta 1,20 €). Arvomme viikoilla 48, 49, 50 ja 51 tekstiviestin lähettäneiden kesken puolen vuoden kahvit tai 3 kk lehtitilauksen.

Hilla Group Oyj:n henkilökunta ei voi osallistua Joulukalenterikilpailuihin.