Skip navigation

Kainuun Sanomien joulukalenteri

Joulukalenteri-lukijakilpailussamme on jaossa 100 upeaa palkintoa! Päävoittona jouluaattona arvotaan kahdelle 500€ lahjakortti. Seuraa joulukalenterin voittonumeroita päivittäin Kainuun Sanomista – vain tilaajana voit voittaa! Yhteistyökumppanina Osuuskauppa Maakunta.

Joulukalenterin voittonumerot

 

Etkö ole saanut joulukalenteria?
Voit noutaa sen lehden asiakaspalvelusta tai tilata joulukalenterin myös tekstiviestillä: lähetä viesti KSTILAA KALENTERI nimesi ja osoitteesi numeroon 13234. Tekstiviestin hinta 0,90€. Joulukalenterit postitetaan kirjekuoressa tilaajalle.

Tilaa Kainuun Sanomat jouluhintaan!

kainuun-sanomatKainuun Sanomat 2 kk 52€

Printti + digi
Määräaikainen tilaus
Norm. 38€/ kk

Tilaa

kainuun-sanomat

Kainuun Sanomat 4 kk 104€

Printti + digi
Määräaikainen tilaus
Norm. 38€/ kk

Tilaa

kainuun-sanomat

Kainarin digitilaus 9,95€/kk

Digi
3 kk:n määräaikainen tilaus
Norm. 19,90€ /kk

Tilaa

Voit tilata myös sähköpostilla ks.levikki@kainuunsanomat.fi tai soittamalla puh. 010 665 7200. Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Tarjous on voimassa 23.12.2019 saakka ja koskee kotimaan talouksia, joihin ei nyt tule Kainuun Sanomia.

Tilausehdot >>

Kainuun Sanomien Joulukalenteri-lukijakilpailun viralliset säännöt:

Lukijakilpailuun voivat osallistua Kainuun Sanomien tilaajat, joilla on voimassa oleva täys- tai digitilaus (pois lukien 14 vrk ilmainen koetilaus). Lukijakilpailuun osallistutaan vertaamalla kotiin jaetun joulukalenterin (1 kpl/talous) takana olevaa arpanumeroa Kainuun Sanomissa 1.12. – 24.12.2019 julkaistaviin voittonumeroihin.

Jos joulukalenterissa on sama voittonumero kuin Kainuun Sanomissa päivittäin julkaistavissa voittonumeroissa, on tilaaja voittanut Joulukalenteri-mainoksessa mainitun palkinnon.

Kaikki palkinnot lunastetaan Kainuun Sanomien asiakaspalvelusta, Kauppakatu 11, Kajaani. Palkintoja voivat lunastaa kotitaloudet, joihin Kainuun Sanomat tulee tilattuna (pois lukien 14 vrk ilmainen koetilaus) ja joulukalenterin on oltava mukana voittoa lunastettaessa. Palkinnot on lunastettava viimeistään perjantaina 10.1.2020. Kainuun Sanomat pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin lunastamatta jääneisiin palkintoihin.

Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi. Kainuun Sanomat maksaa palkintojen arpajaisveron.

Kainuun Sanomien henkilökunta ei voi osallistua Joulukalenteri-lukijakilpailuun.