REFRRER:path /

Eero Suutari ja Outi Penttinen ehdolle eduskuntavaaleihin

Toivo Sistonen Kainuun ehdokas kokoomuksen puoluevaltuustoon.
Kajaanilainen Eero Suutari hakee kolmatta kautta eduskunnassa.

Kainuun Kokoomus valitsi kevätkokouksessaan kaksi ehdokasta vuoden 2019 eduskuntavaaleihin. Kajaanilainen Eero Suutari hakee kolmatta kautta eduskunnassa ja sotkamolainen Outi Penttinen on ehdolla toista kertaa eduskuntavaaleissa.

Eero Suutari on toiminut Kokoomuksen ainoana kainuulaisen kansanedustajana vuodesta 2011 lähtien.

– Kiitän Kajaanin Kokoomusta tuesta ehdokkuudelleni ja lähden nyt innolla tavoittelemaan kolmatta kauttani kansanedustajana.

– Olemme tällä hallituskaudella tehneet useita parannuksia yrittäjän asemaan ja helpottaneet yrittäjänä toimimista. Seuraavalla kaudella pitää keskittyä erityisesti yrittäjän ja hänen perheensä sosiaaliturvan parantamiseen ja pk-yritysten toimintaedellytysten parantamiseen, Suutari linjaa vaaliteemojaan ja toteaa, että työllisyysasteen nostaminen on välttämätöntä, jotta tulevaisuudessa tarvittavien palvelujen rahoitus varmistetaan.


Outi Penttinen on optikkoalan yrittäjä ja kunnan tarkastuslautakunnan jäsen Sotkamosta.

– Mitä enemmän olen saanut olla mukana politiikassa, sitä enemmän haluan olla mukana ja tehdä töitä yhteisten asioiden hyväksi. Eduskuntavaaleihin lähden entistä kokeneempana ja olen ehdolla myös Maakuntavaaleissa. Politiikka on kestävyyslaji ja jatkuvaa oppimista ja lähden positiivisella asenteella kohti ensi huhtikuun vaaleja.

Kokoomuksen puoluekokous pidetään kesäkuussa Turussa, missä valitaan puoluevaltuusto. Kainuun ehdokas puoluevaltuustoon on Toivo Sistonen Kajaanista ja hänen varahenkilökseen Unto Väisänen Sotkamosta.

Puoluekokouksessa Kainuuta edustavat Suvi Karjalainen, Markus Leinonen ja Auli Halonen Kajaanista, Unto Väisänen ja Outi Penttinen Sotkamosta, Jaakko Kyllönen ja Minna Karjalainen Kuhmosta, Olli Pietilä Ristijärveltä sekä Juhani Seppänen Suomussalmelta.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti