REFRRER:path /

Kajaani rauhoittuu jouluaattona Raatihuoneentorilla

Kajaanin kaupungin joulurauha julistetaan perinteiseen tapaan aattona (24.12.) Raatihuoneentorilla. Kajaanin Mieslaulajat luovat tunnelmaa kello 11.40 alkaen ja laamanni Pekka Määttä julistaa joulurauhan kellon lyötyä 12.

Uudenvuoden vastaanotto on perinteisen tapaan Kauppatorilla vuoden viimeisenä päivänä eli maanantaina 31.12. kello 19.30 alkaen. Ajankohta on edellisvuosien tapaan aikaistettu, jotta lapset ja lapsiperheet voivat osallistua juhlaan.

Viihdettä tarjoavat Kajaanin Mieslaulajien kuoroesitys ja Kajaani Dancen tanssiesitys. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Miikka Kortelainen (vas.) tuo kaupungin tervehdyksen.

Ilotulitus ammutaan noin kello 20 Vesiliikuntakeskus Kaukaveden rannasta. Ilotulitus ja tapahtuman äänentoisto voivat aiheuttaa lyhytkestoista melua keskustan alueella. Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda omia ilotulitteita.

Urkuri Olli Kinnunen soittaa juhlavaa ja räiskyvää urkumusiikkia Kajaanin pääkirkossa maanantaina 31.12. kello 19-19.30. Ohjelmassa ovat muun muassa Finlandia ja Walking in the Air. Tilaisuus on maksuton.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti