REFRRER:path /

Kajaanilaisfirma hakee myyntiä ja kumppaneita Abu Dhabista

CSE Entertainmentjulkaisi kaksiuutta pelituotetta.

CSE
Kajaanilaisfirma CSE Entertainment on esillä rikkaille suunnatuilla Big Boys Toys -messuilla Arabiemiirikuntien Abu Dhabissa.

Hannu Mustonen

Kajaanilaisfirma CSE Entertainment on esillä rikkaille suunnatuilla Big Boys Toys -messuilla Arabiemiirikuntien Abu Dhabissa. Yhtiön Athene Exergaming yhdistää liikunnallisen pelaamisen ja virtuaaliympäristöt.

– Tavoitteena on myydä tuotteita ja löytää yhteistyökumppaneita. Kaksi tuntia takana ja menee tosi hyvin, toimitusjohtaja Veli-Matti Nurkkala raportoi keskiviikkona.

CSE julkaisi samalla 4Active- ja Immersive Wall -pelituotteet, jotka on suunnattu lapsille ja nuorille aikuisille. Nurkkalan mukaan uusia tuotteita suunniteltiin muutama kuukausi eikä vastaavia ole tarjolla kilpailijoilla.

– Olemme huomanneet, että lapsille ja nuorille suunnattuja hyviä exergaming-tuotteita on vähän markkinoilla.


Immersive Wall tunnistaa pelaajien liikkeet ja eleet kinect-kameran välityksellä.

– Tuotteessa on erilaisia pelejä, jotka tekevät siitä monipuolisen ja kiinnostavat. Pelit ovat fyysisiä, koska niissä on paljon hyppyjä, kyykyssä käymistä ja muita liikkeitä, jotka saavat sykkeen korkealle.

4Activea pelataan yhtiön Kajaanissa valmistamalla tanssimatolla.

– Kun suunnittelimme tuotetta, kävimme läpi eri tanssimattoja ja päädyimme kehittämään oman. Tuotteen erikoisuus on, että sillä voi neljä pelaajaa pelata eri pelejä tai vaikka kaikki yhdessä moninpeliä.

Nurkkalan mukaan pelituotteet päivittyvät automaattisesti netin välityksellä.

– Niihin voidaan ottaa esimerkiksi vikatilanteissa yhteyttä Kajaanista. Kaikki pelit tallentuvat pilvipalveluun, josta saatava tieto auttaa meitä kehittämään pelejä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti