REFRRER:path /

Kaleva: Petri Kauppinen Pudasjärven johtajakisaan

Pudasjärvi haastattelee kuusi tehtävästä kiinnostunutta.

Sotkamon kunnanjohtaja Petri Kauppinen on ilmoittanut kiinnostuksestaan Pudasjärven kaupunginjohtajan tehtävään, kertoo Kaleva torstaina.

Kalevan mukaan kaupunginjohtajan virkaa tavoittelee kuusi ehdokasta. Haastateltavien listaa muokattiin vielä keskiviikkona ennen kaupunginhallituksen kokousta, kun Kauppinen, Kolarin kunnanjohtaja Kyösti Tornberg ja Askolan kunnanjohtaja Esko Rautiainen olivat ilmoittaneet mielenkiinnostaan tehtävään.

Kaleva kertoo, että Pudasjärvi kutsuu haastateltaviksi Kauppisen, Tornbergin, Rautiaisen lisäksi Limingan varhaiskasvatusjohtajan Minna Kärkkäisen Oulusta, Kuntaliiton erityisasiantuntijan Anne Sormusen Limingasta ja Posion kunnanjohtajan Tomi Timosen.

Alun perin kaupunginjohtajan tehtävään haki määräajan eli maaliskuun loppuun mennessä yhdeksän henkilöä. Uusi kaupunginjohtaja valitaan Pudasjärven kaupunginvaltuuston kokouksessa 12. toukokuuta.

Petri Kauppinen haki aiemmin huhtikuussa myös Kevan toimitusjohtajan tehtävään, mutta hän ei tullut valituksi haastateltavien joukkoon. Tuolloin Kauppinen kertoi Kainuun Sanomille, ettei ole hakenut muita tehtäviä.

Kauppinen on toiminut Sotkamon kunnanjohtajana vuodesta 2009 alkaen. Ennen Sotkamon virkaa hän toimi Pudasjärven elinkeinojohtajana.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti