REFRRER:path /

Mehiläinen osti Kajaanin Lääkärikeskuksen

Teijo Määttänen
Samuli Heikkilä, Jussi Nyman ja Markku Nyman esittelivät silmien tutkimiseen tarvittava stereomikroskooppia lääkärikeskuksen tiloissa heinäkuussa 2013.

Jukka Keränen

Terveyspalveluja tarjoava Kajaanin Lääkärikeskus Oy yhdistyy osaksi valtakunnallista Mehiläistä huhtikuun alussa.

Osakekaupalla ei ole vaikutuksia asiakaspalveluun tai henkilökunnan työsuhteisiin. Mehiläisen mukaan uusi omistaja tuo lääkärikeskuksen toimintaan valtakunnallisen ketjun osaamista ja työkaluja, mutta haluaa säilyttää myös keskuksen paikallisen ilmeen ja vahvan paikallistuntemuksen.

Lääkärikeskuksen hallituksen puheenjohtaja Jussi Nyman on tyytyväinen uuteen kumppaniin. Lääkärikeskus on toiminut Kajaanissa vuodesta 2012 lähtien.

– Tällä toimenpiteellä varmistetaan toiminnan jatkuvuus. Mehiläinen tarjoaa hyvät mahdollisuudet lähteä kehittämään Kajaanin Lääkärikeskusta eteenpäin. Pystymme jatkossa tarjoamaan mm. työterveysasiakkaille valtakunnalliset palvelut ja alan parhaat sähköiset työkalut, Nyman kertoo tiedotteessa.


Kajaanin Lääkärikeskus Oy:n osakekauppa Mehiläisen kanssa allekirjoitettiin 14.3.. Aluejohtaja Andreas Taalas

Mehiläisestä on tyytyväinen palveluverkoston laajentumiseen.

Mehiläinen on tehnyt yhteistyötä Kajaanin Lääkärikeskuksen kanssa työterveysasiakkuuksissa jo aiemmin.

Asiakaspalvelu lääkärikeskuksen tiloissa Rajavartioston alueella jatkuu normaalisti yhdistymisestä huolimatta. Lääkärikeskuksen työntekijät siirtyvät Mehiläiseen vanhoina työntekijöinä.

Mehiläinen tuo mukanaan Kajaaniin muun muassa laajat digitaaliset palvelut niin työterveys- kuin yksityisasiakkaillekin.

– Tarkoituksemme on edelleen investoida toimintaan ja laajentaa lääkärikeskuksen palveluita uusilla vastaanottajilla ja erikoisaloilla. Samalla haluamme säilyttää Kajaanin Lääkärikeskuksen paikallisuuden ja hyvän saavutettavuuden. Lisäksi pystymme tarjoamaan muun muassa Mehiläisen laajat tutkimus- ja sairaalapalvelut Oulussa ja Kuopiossa sijaitsevissa keskuksissamme, Taalas toteaa.

Esimerkiksi Mehiläisen OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta käytettävä Digiklinikka on kainuulaisten käytössä vuorokauden ympäri.

– Digiklinikalla saa yhteyden lääkäriin tai hoitajaan aina, omasta sijaintipaikasta riippumatta. Tämä on erityisesti Kainuun kaltaisella laajalla alueella käytännöllistä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti