REFRRER:path /

Mikko Kärnä järkyttyi keskustan puoluekokouksen ruoasta

Arkisto
Mikko Kärnä järkyttyi keskustan puoluekokouksessa tarjotusta riistakäristyksestä. Hänen mukaansa se valmistetaan Uudessa-Seelannissa kasvatetusta saksanhirvestä.
Keskustan lappilainen kansanedustaja Mikko Kärnä on järkyttynyt, koska keskustan puoluekokouksessa tarjottiin ruoaksi riistakäristystä.

– On uskomatonta, että Suomen keskustan puoluekokouksessa tarjotaan maailman suurimmaksi ruokahuijaukseksi valittua tuotetta, Kärnä laukoo tiedotteessaan.

Hänen mukaansa riistakäristys valmistetaan Uudessa-Seelannissa kasvatetusta saksanhirvestä, eikä sillä ole mitään tekemistä riistan kanssa.

– Miten puolue voi hyväksyä tämän? Meidän tulee puolustaa jokaisessa tilanteessa suomalaista tuotantoa ja nyt Sotkamossa olisi ollut oikeus ja kohtuus vaatia, että tarjolla olisi ollut poronkäristystä tällaisen uusiseelantilaisen roskan sijaan. Me tuhannet, jotka olimme jo ruokalippumme valmiiksi ostaneet, jouduimme lopulta katkerasti pettymään.


Kärnä vaatii myös, että keskustan on tulevaisuudessa tarjottava puoluekokouksissaan kasvisruokavaihtoehto.

– Onhan se nyt käsittämätöntä, etteivät puolueemme vegetaristit ja vegaanit saaneet puoluekokouspaikalla muuta syötävää kuin pähkinöitä baarista. Ei näin. Kasvisruokavalio ja veganismi ovat nykypäivää. Vaikka en itse tällaisia ruokavalioita mitenkään ymmärrä, on näiden ihmisten valintoja kunnioitettava näin suuressa kansanliikeessä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti