REFRRER:path /

Neljälle kainuulaiselle Pro Kainuu -palkinto

Maakunnallisen Pro Kainuu -tunnustuspalkinnon saa tänä vuonna neljä tieteen, taiteen tai elinkeinoelämän alalla ansioitunutta kainuulaista.

Sunnuntaina Kainuun maakuntajuhlassa Kuhmossa palkinnon saavat koulutusjohtaja Maarit Tartia-Kallio Kajaanista, markkinointisihteeri Pirjo Sirviö Kajaanista, Peura-Trans Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Kyllönen ja varatoimitusjohtaja Kari Sorjonen Kuhmosta.

Maarit Tartia-Kallio on uudistanut ennakkoluulottomasti kainuulaista ammattikoulutusta perustamalla yrittäjämäisen sekä tulevaisuuden työelämän haasteisiin valmentavan Kainuun YritysAmiksen.

Pirjo Sirviö on edistänyt kainuulaista identiteettiä ja maakuntahenkeä. Hän on Pro Kainuu -tunnustuspalkinnon äiti ja kehittäjä. Sirviö on työskennellyt vuosikymmeniä Kainuun liiton markkinointi-tehtävissä tehden tunnetuksi Kainuuta ja edesauttanut suurten kainuulaistapahtumien toteutumista.


Peura-Trans Oy:n Tuomo Kyllönen ja Kari Sorjonen saavat Pro Kainuu -tunnustuspalkinnon elämäntyöstään kainuulaisen elinkeinoelämän edistämiseksi. He ovat toiminnallaan osoittaneet, että Kuhmossa ja Kainuussa yrityksen toiminta voi kasvaa kansainvälisesti merkittäviin mittoihin.

Pro Kainuu -palkinnot jaetaan nyt 19. kerran.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

  • Tuoreimmat