REFRRER:path /

Nuori yrittäjyys -kisassa voitto Kajaaniin

Suomen paras korkea-asteen NY-yritys ja samalla EM-edustaja on The Great Escape NY Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

Hannu Mustonen

Suomen paras korkea-asteen NY-yritys ja samalla EM-edustaja on The Great Escape NY Kajaanin ammattikorkeakoulusta. Olli Kähkönen, Sarianna Juntunen, Olga Kemppainen ja Tia Lahtinen edustavat Suomea EM-kisoissa Romanian Bukarestissa heinäkuun 6.–8. päivä.

Suomen yritteliäimmät korkeakoulunuoret kilpailivat paremmuudesta NY Start Up -ohjelman finaalissa Lahdessa. Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämässä finaalissa oli mukana 12 NY-yritystä eri korkeakouluista ympäri Suomen. Finaalin aikana tiimit pääsivät esittelemään liikeideansa niin lavalla kuin messuilla.

The Great Escape NY on pakohuoneyritys. Idea on, että tiimillä on 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta. Haastetta tarjoava live-pelitoiminta kehittää osallistujien tiimityöskentelyä.

Yritys aloitti todenteolla maaliskuun lopussa ja tähän mennessä asiakkaana on käynyt jo 70 tiimiä. Yritys aikookin laajentaa toimintaansa.

Tuomaristo ihastui siihen, että nuoret ovat identifioineet markkinamahdollisuuden omalla alueella ja täyttäneet sen. The Great Escape NY on lukuvuoden aikana luonut oman jutun ja toimivan yrityksen, jolla on selkeä laajentumissuunnitelma.

Tuomaristo vakuuttui myös tiimin yhteistyöstä ja motivaatiosta tehdä töitä. The Great Escape NY palkittiin myös parhaasta yritysesittelystä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti