REFRRER:path /

Pallohallin tekonurmi pysyi siistinä

Tiina Suutari
Pallohallin tekonurmi näytti maanantaiaamupäivällä siistiltä.

Tiina Suutari

Kajaanin pallohallin uusi tekonurmi selvisi viikonlopun Tamminäyttelystä ja yli 3 000 koiran vierailusta ehjin pinnoin.

Kainuun Sanomat tarkisti kentän kunnon maanantaiaamuna, jolloin nurmi näytti ehjältä ja siistiltä. Koirat eivät olleet jättäneet jälkiä itsestään.

Pallohalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Halonen kehuu FC Wimman talkoolaisia, jotka huolehtivat hallin puhtaanapidosta Tamminäyttelyn aikana.

Myös hallin katto oli maanantaina kuiva. Halosen mukaan vielä lauantaina vettä tippunut katto oli ollut kunnossa jo toisena näyttelypäivänä sunnuntaina. Veden tippuminen johtui jäätyneen sisäkaton sulamisesta. Sisäkattoon oli muodostunut jäätä ja kuuraa, kun puhallin rikkoontui loppuviikosta ja puhalsi kylmää ilmaa halliin. Puhallin saatiin korjattua lauantaina.

Sosiaalisessa mediassa esiintyi maanantaina huolta, miten tekonurmi kestää raskasta kalustoa. Pallohallissa pyörähti muun muassa kuorma-autoja koiranäyttelyn rakentamisen ja purkamisen yhteydessä. Halonen vastaa, että tekonurmen valmistajan mukaan nurmella voi ajaa tarvittaessa raskaallakin kalustolla. Ohjeeksi on annettu, ettei ajoneuvon renkaita tulisi kääntää paikallaan, vaan ainoastaan liikkeessä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti