REFRRER:path /

Matkailu

Matkailu-aiheesta löydät juttuja eri maailman kolkista. Saat vinkkejä minne kannattaa mennä ja mitä siellä kannattaa nähdä ja kokea.

« »

Ristijärvi teettää arvonmäärityksen Pirtin alueesta

Seniorpolis Oy
Raija Potilan mukaan on tärkeää, että arvonmääritys ja myyntiehdotus ovat valmiina, ennen kuin mahdollisen investorin kanssa aletaan neuvotella. Kuvamateriaalin tuottanut Kouta Media Seniorpolikselle.

Tanja Nuotio

Ristijärven kunta on teettämässä kevään aikana arvonmäärityksen omistamastaan Ristijärven Pirtin alueesta.

Ristijärven kunnanhallitus on päättänyt määrityksen tekemisestä jo aiemmin. Keskiviikkoiltana kunnanvaltuustossa esiteltiin Seniorpoliksen suunnitelmia uudesta seniorilomakohteesta. Suunnitelmia on tehty Helmi Villas -hankkeessa.

Kunnanvaltuusto ei tehnyt kokouksessaan päätöksiä jatkon suhteen. Kunnanjohtaja Raija Potilan mukaan valtuuston kokouksessa oli havaittavissa positiivista suhtautumista Pirtin alueen uudistumiseen.

Potila kertoo, että arvonmäärityksen tekee kunnan ulkopuolinen kiinteistönvälitysyritys. Arvonmäärityksen jälkeen kunnanhallitus lähtee tekemään myyntiehdotusta.


Potilan mukaan on tärkeää, että arvonmääritys ja myyntiehdotus ovat valmiina, ennen kuin mahdollisen investorin kanssa aletaan neuvotella.

Potila muistuttaa, että Ristijärven Pirtin aluetta on kehitetty eri hankkeissa jo noin neljän vuoden ajan.

– Toivon, että tähän tarttuisivat isot toimijat, kun Kainuussa tapahtuu nyt kasvua. Lähellä Ukkohalla kasvaa, mutta tässä on vielä laajemmat mahdollisuudet. Keski-Kainuuseenkin pitäisi saada kasvua.

Pirtin alueelle on suunniteltu lähes 30 rakennuksen laadukas lomakohde, joka ottaisi huomioon erityisesti seniorit. Kiinnostusta on ollut muun muassa Britanniasta.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »