REFRRER:path /

Kajaanilaislähtöinen Tinja Paavoseppä kehittämässä sovellusta, jolla jonotus helpottuu – Katso video!

Katso video Slush-tapahtumasta!

Joel Maisalmi
Loppuunmyytyyn Slushiin odotetaan yli 15000 kävijää. Koruja tekevän Jevelon Iina Hyttinen jakaa esitteitä osallistujille.

Johanna Juupaluoma

Kaksipäiväisessä kasvuyritys- ja teknologiatapahtumassa Slushissa Helsingissä oli keskiviikkona ja torstaina esillä 1700 uutta start up -yritystä ympäri maailmaa. Uusia innovaatioita esitteleviä suomalaisyrityksiäkin mahtuu yhä kansainväliseen joukkoon mukaan, vaikka ulkomaalaisten kasvuyritysten määrä tapahtumassa on jatkuvasti kasvanut.

Siinä missä viime vuonna enkelisijoittajan saanut Singa on keskittynyt suomalaisten yhteen lempipuuhaan: karaokeen, ensimmäistä kertaa Slushissa oleva Beonq on puolestaan keskittynyt yhteen arjen ärsyttävimmistä asioista: jonottamiseen.

Vielä pilottivaiheessa olevaa sovellusta on tultu testaamaan Slushiin.

– Tavoitteena on verkostoitua ja saada palautetta meidän tuotteesta. Paljon kiinnostusta se onkin jo herättänyt, toteaa kajaanilaislähtöinen ohjelmistokehittäjä, tietotekniikkainsinööri Tinja Paavoseppä.

 

Vaikka sovellus on vielä keskeneräinen, Oulussa päämajaa pitävä yritys työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä.

Katso videolta, miten jonottamisohjelma toimii ja millaisia muita mobiilisovelluksia Slushissa esiteltiin.

EDIT: Juttua muokattu 12.11.2015 klo 10.10. BeOnQ-sovellusta tekevän yrityksen nimi lisätty ja henkilömäärää tarkennettu.

Jätä kommentti