REFRRER:path /

KRP tutkii linja-autoissa tapahtuneita välikohtauksia – kanssamatkustajat taltuttivat miehen yritykset puuttua kuljettajan ajoon

Mies oli yllättäen noussut istuimeltaan ja hyökännyt kuljettajan kimppuun Helsingistä Ouluun matkalla olleessa linja-autossa.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen partio kävi hakemassa linja-autossa välikohtauksen aiheuttaneen miehen.

Ulla Jäske

Keskusrikospoliisi tutkii tilannetta, jossa linja-auton matkustajan epäillään hyökänneen kuljettajan kimppuun Uuraisilla Keski-Suomessa viime yönä yhden aikaan. Helsingistä lähtenyt linja-auto oli matkalla Ouluun.

Poliisin saaman tiedon mukaan välikohtauksen aiheuttanut mies oli yllättäen noussut istuimeltaan ja puuttunut kuljettajan ajoon. Etummaisilla penkkiriveillä matkustaneet henkilöt olivat huomanneet tilanteen välittömästi ja onnistuneet taltuttamaan epäillyn. Hänet painettiin lattiaan ja pidettiin paikoillaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen partion saapumiseen saakka.

KRP tutkii asiaa muun muassa epäiltynä liikennetuhotyön yrityksenä ja epäiltynä lievänä pahoinpitelynä. Tutkinta on alkuvaiheessa.

Poliisi selvittää myös mahdollista yhteyttä Loimaalla eilen iltapäivällä tapahtuneeseen vastaavan luonteiseen välikohtaukseen, jossa matkustajan epäillään puuttuneen linja-auton kulkuun. Tilanteessa ei tapahtunut henkilö- tai omaisuusvahinkoja.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti