REFRRER:path /

Eduskuntavaalit 2019

Kaikki tarpeellinen tieto vuoden 2019 eduskuntavaaleista. Vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019. Ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 3.–9.4.2019 ja ulkomailla 3.–6.4.2019.
Eduskuntavaaleissa 2019 valitaan 200 kansanedustajaa ja siinä saavat äänestää kaikki äänioikeutetut, eli viimeistään vaalipäivänä 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

« »

Luottamuksen apila sai reunat Ladan ovista

Hyvin on kestänyt apila matkassa, jopa apilan reunat, jotka ovat valmistettu vanhan Ladan ovien reunoista. Taitaa olla se vahvin osa, puoluejohtaja Juha Sipilä hauskuutti vaalikansaa.

Anita Simola

Insinööri on insinööri. Tämä tuli todistetuksi, kun keskustan pääministeri Juha Sipilä (kesk.) esitteli Helsingissä puolueen vaalikampanjan avajaistilaisuudessa valmiiksi saatua luottamuksen apilaa.

Apilan rakentaminen alkoi kesäkuussa Joensuussa puoluekokouksessa. Sitä on kuljetettu pitkin vuotta ympäri Suomea.

– Hyvin on kestänyt apila matkassa, jopa apilan reunat, jotka ovat valmistettu vanhan Ladan ovien reunoista. Taitaa olla se vahvin osa, Sipilä hauskuutti vaalikansaa.

Apilasta löytyy kuulemma muitakin hauskoja osia. Pääministeri lupasi paljastaa ne myöhemmin vaaliristeilyllä.

Apila täydentyi lauantaina, kun Sipilä asetti siihen viimeisen palan keskelle. Siinä keskiössä on puolueen vaalislogan, eli Suomen arvoisia tekoja.

Niitä Sipilä kertoi kenttäväelle pitkän listan. Puolue haluaa lisää poliiseja, opettajia ja takuueläkkeisiin sata euroa lisää.

Perhevapaauudistus on tehtävä lapsen etu edellä. Siihen on satsattava rahaa.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »