REFRRER:path /

Presidenttiehdokas Huhtasaari: Ajoin reilusti ylinopeutta ja sain sakot

Porilainen Laura Huhtasaari on saanut rapsakkaat sakot ylinopeudesta. Huhtasaaren vieressä puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen.

STT, MATIAS ÅBERG

Helsinki

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari kertoo ajaneensa reilusti ylinopeutta ja saaneensa sen vuoksi sakot. Huhtasaari pahoittelee asiaa Facebook-kirjoituksessaan. Huhtasaaren mukaan ylinopeustapaus on tältä syksyltä.

–  Rakkaat ystävät. Haluan tunnustaa teille jotakin. Ajoin tässä syksyllä reilusti ylinopeutta ja sain sakot. Pahoittelen asiaa. Otan tästä opikseni. Haluan, että kuulette tästä ensin minulta, Huhtasaari kirjoitti Facebookissa aamuyhdeksän aikaan.

Huhtasaari sanoo Iltalehdelle, että hänellä oli tapahtuma-aikaan kiire mutta ettei tapahtunutta ylinopeutta voi perustella sillä. Huhtasaaren mukaan ylinopeudesta määrätty sakko on suuri, mutta hän pitää sitä oikeudenmukaisena.

–  Ihan oikein minulle, että joudun maksamaan noin ison summan, Huhtasaari sanoo Iltalehdelle.


Presidenttiehdokas välitti Facebookin välityksellä kiitokset asiaa hoitaneelle poliisipartiolle.

–  (Haluan) kiittää sakot kirjoittanutta partiota asiallisesta ja ystävällisestä toiminnasta tilanteessa, joka ei ole mukava, kirjoittaa Huhtasaari.

Huhtasaaren ylinopeudesta kertoi aamupäivällä Iltalehti.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti