REFRRER:path /

Pudottaako Paavo Väyrynen Mikko Kärnän eduskunnasta? – En ole huolissani työllistymisestäni

Paavo Väyrynen on sanonut palaavansa eduskuntaan, jos hän ei tule valituksi presidentiksi.

Tiina Vuorimäki

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) joutuu jättämään eduskunnan, jos Paavo Väyrynen toteuttaa suunnitelmansa palata eduskuntaan presidentinvaalien jälkeen. Väyrynen on sanonut jättävänsä europarlamentin ja palaavansa Suomen eduskuntaan, jos ei tule valituksi presidentiksi.

Väyrysen äänisaalis näyttää jäävän noin 6 prosentin tienoille.

Enontekiöläinen Kärnä sanoi sunnuntai-iltana Lännen Medialle, ettei hän ole huolissaan työllistymisestään mahdollisen eduskunnasta lähdön jälkeen.

– En kuitenkaan kommentoi asiaa tässä vaiheessa enempää, Pakastevirkaa, johon palata ei kuitenkaan ole, Kärnä sanoi puhelimessa. 36-vuotias Kärnä oli aiemmin Enontekiön kunnanjohtaja.


Kärnä sanoo toivovansa, että Väyrynen ilmoittaa hänelle mahdollisimman pian, jos aikoo palata eduskuntaan.

– Jos joudun jättämään eduskunnan, en jätä poliittista vaikuttamista, Kärnä sanoo.

Hän on jo luvannut olla käytettävissä maakuntavaaleissa. Eduskunta- ja europarlamenttivaaleja hän miettii myöhemmin.

Ahkerana twiittajana tunnettu Kärnä on jo onnitellut Twitterissä Sauli Niinistöä uudelleenvalinnasta. Lisäksi hän kiitti Matti Vanhasta hyvästä kampanjasta.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”fi” dir=”ltr”>Näissä vaaleissa ei kyllä ollut mitään yllättävää. Onnittelut <a href=”https://twitter.com/niinisto?ref_src=twsrc%5Etfw”>@niinisto</a>'lle uudelleenvalinnasta. <a href=”https://twitter.com/VanhanenMatti?ref_src=twsrc%5Etfw”>@VanhanenMatti</a>'lle kiitokset hyvästä kampanjasta. Parhaamme tehtiin ja sen pitää aina riittää. <a href=”https://twitter.com/hashtag/presidentintinvaalit2018?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#presidentintinvaalit2018</a></p>&mdash; Mikko Kärnä (@KarnaMikko) <a href=”https://twitter.com/KarnaMikko/status/957691242833436672?ref_src=twsrc%5Etfw”>January 28, 2018</a></blockquote>

<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti