REFRRER:path /

Eduskuntavaalit 2015

Kaikki tarpeellinen tieto vuoden 2015 eduskuntavaaleista. Eduskuntavaalit pidetään sunnuntaina 19.4.2015. Ennakkoäänestys on kotimaassa 8.-14.4.2015 ja ulkomailla 8.-11.4.2015.
Eduskuntavaaleissa 2015 valitaan 200 kansanedustajaa ja siinä saavat äänestää kaikki äänioikeutetut, eli viimeistään vaalipäivänä 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. .

« »

Yksi sana erotti Sipilän muista

Martti Huusko
Oulun arvoseminaarin paneelissa olivat mukana politiikan keskeiset vaikuttajat.
KATSO VIDEO! Puoluejohtajat kokoontuivat perjantaina Ouluun keskustelemaan arvoista ja Suomen tulevaisuudesta. Pohjois-Suomessa kun oltiin, panelistit saivat arvioida myös pohjoisen menestystekijöitä.

Puheenvuoroissa toistuivat arktinen ulottuvuus, tieliikenneyhteydet, digiverkot, etäyhteydet, luonto, lähiruoka, puurakentaminen, matkailu, jäämerenrata, turve, puu, kulttuuripalvelut ja datakeskukset.

Puheenvuoroissa keskustan Juha Sipilän erotti muista puoluejohtajista yksi sana. Kun muut sanoivat pohjoisesta ”täällä on”, Sipilä sanoi ”meillä täällä on”.

Pääministeri Alexander Stubb kevensi tunnelmaa todeten, ettei pohjoisessa ole mitään hätää niin kauan, kuin täällä on Oulun kärpät.

Katso videolta, mitä kaikkea menestymisen eväitä puoluejohtajat mainitsivat Pohjois-Suomelle ja miten Alexander Stubb kommentoi käymiään keskusteluja datakeskuksista Microsoftin johdon kanssa pari viikkoa sitten Davosissa.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »