REFRRER:path /
Jyri Sariola
Eeppi Ursin julkaisi torstaina tulevalle levylleen laulamansa Nälkämaan laulun.

Eeppi Ursin levytti Nälkämaan laulun

Seppo Turunen

KATSO VIDEO! Laulaja ja musiikintekijä Eeppi Ursin palaa soolouralle ja julkaisee uuden suomenkielisen pop-albumin keväällä 2017. Levy sisältää pääosin Eeppi Ursinin omia sävellyksiä ja sanoituksia. Ensimmäisenä singlenä julkaistaan kuitenkin coverbiisi: Ursinin tulkinta Kainuun maakuntalaulusta, Nälkämaan laulusta. Kappaleeseen on kuvattu myös musiikkivideo, jonka on ohjannut tuottaja Jyri Sariola.

Ursin inspiroitui Nälkämaan laulun sanoituksesta ja siitä, miten ajankohtainen sen sanoma yhä on. Laulu antaa rehellisen kuvan maasta, jonka kansa on sitkeää ja sinnikästä.

– Nälkämaan laulun kautta haluan ilmaista tukeni Eurooppaan saapuville maahanmuuttajille ja rohkaista suhtautumaan positiivisesti ja realistisesti maailman muuttumiseen ja monikulttuurisuuteen. Suomalaisten tulisi olla ylpeitä luonteestaan ja jakaa vahvuuttaan ja apuaan kaikille, jotka sitä tarvitsevat, Ursin sanoo.

Kappale ja video julkaistaan torstaina 22.9.2016.


Ursin on esiintynyt solistina lukuisissa kokoonpanoissa ja kirjoittanut musiikkia niin itselleen kuin muille artisteille ja työskennellyt pitkään myös teatterimusiikin parissa. Viimeisin yhteistyö oli Club For Fiven kanssa, James Bond -shown Helsingin Casinolla ja kiertueen Kiinassa.

Hänen viimeisin sooloalbuminsa Yellow page girl julkaistiin vuonna 2009. Vuonna 2014 Eeppi esiintyi itsenäisyyspäivän vastaanotolla linnan juhlissa Kaartin Combon solistina.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti