REFRRER:path /

Nelosen uutta sarjaa kuvataan Kaksissa

Ihon alla -sarjan kuvaukset siirtyvät Kajaaniin. Lääkärisarjaa kuvataan mm. Kaksissa.

Ihon alla -sarjan pääosia esittävät Elena Leeve ja Willehard Korander.

Seppo Turunen

Nelosen uuden lääkärisarjan kuvaukset siirtyvät ensi viikolla Kajaaniin. 12-osaista sarjaa kuvataan mm. Kainuun keskussairaalassa.

Ihon alla on tutkimussairaalaan sijoittuva draamasarja, jonka pääosassa on lääkäriksi opiskeleva sairaanhoitaja Sofia Sivenius (Elena Leeve). Sofian isää, kantasolututkimukseen erikoistunutta lääkäriä esittää Taneli Mäkelä. Kolmas keskeinen rooli on Willehard Koranderin esittämä Henri Vaartama.

Ihmissuhteiden lisäksi sarja keskittyy lääketieteen kehityksen eettisiin kysymyksiin. Vaikka draama jatkuu kahdentoista osan ajan, jokainen jakso käsittelee omaa tapaustaan.

Kuvaukset alkoivat Helsingissä. Nyt ne siirtyvät lokakuun kahdeksi viimeiseksi viikoksi Kajaaniin. Marraskuussa ryhmä työskentelee jälleen Helsingissä. Sarja esitetään Nelosella ensi vuonna.

Ihon alla -sarjan on luonut Miikko Olkkonen. Sen ovat käsikirjoittaneet Sanna Reinumägi, Paula Mononen ja Antti Pesonen.

Leeven ja Mäkelän lisäksi mukana on muitakin tuttuja näyttelijöitä, mm. Kristiina Halttu, Ilkka Vili ja Laura Malmivaara.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti