REFRRER:path /

Waltarin uusi musiikkivideo talteen Kainuussa

Waltarin seuraava musiikkivideo tehdään Kainuussa.
Metalliyhtye Waltarin uusin musiikkivideo kuvataan Kainuussa ensi viikolla. Videon ohjaa Timo Puustinen, joka ohjasi myös edellisen, pronssisen Muuvi-palkinnon saaneen Waltari-videon.

Waltarin keulahahmo on laulaja-basisti Kärtsy Hatakka. Waltari on perustettu vuonna 1986.

Videon tekijät etsivät myös avustajia.

Charlien enkelit -tyyppisiin rooleihin kaivataan 18 vuotta täyttäneitä, yli 167 senttiä pitkiä ja hyväkuntoisia naisia. Lisäksi etsinnässä on uudehko jenkkityylinen musta paku.

Videon tuottaa sotkamolaisen Miika J. Norvannon Black Lion Pictures yhdessä Puustisen kanssa.

Lisätietoja Marko Karvonen marko.karvonen(at) kao.fi tai miika.norvanto(at)blacklion.fi.


Panu Rajala
vierailee
Suomussalmella

Kirjallisuudentutkija, teatteri- ja kirjallisuusmies Panu Rajala on tavattavissa Suomussalmella järjestettävässä kirjailijatapaamisessa tiistaina 4.11.

Filosofian tohtori Panu Rajala on erityisesti tehnyt tuotannossaan tunnetuksi F. E. Sillanpäätä ja Hämeenkyrön kulttuuriseutua. Hän on tutkinut ja opettanut kirjallisuutta sekä kirjoittanut ja ohjannut lukuisia näytelmiä ja tehnyt näytelmäsovituksia sekä teatteriin että televisioon. Hänen kaunokirjalliseen tuotantoonsa kuuluu viisi romaania.

Rajala on tutkinut myös suomalaista teatteria ja erityisesti tamperelaista teatterielämää. Hän on myös aiemmin toiminut Tampereen yliopistossa teatterin ja draaman tutkimuksen professorina.

Viime vuosilta Rajala muistetaan erityisesti kirjastaan Lavatähti ja kirjamies (2013), jossa hän käsitteli suhdettaan iskelmätähti Katri Helenaan. Viimeisimmäksi Rajalalta on ilmestynyt Olavi Paavolaisen elämää käsittelevä kirja Tulisoihtu pimeään – Olavi Paavolaisen elämä (2014).

Kirjailijavierailu on toteutettu Suomussalmen kulttuuri- ja kirjastopalveluiden yhteistyönä. Ennen illan tilaisuutta Panu Rajala vierailee Suomussalmen lukiolla.

Panu Rajala Suomussalmen pääkirjastossa 4.11. klo 18.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti