REFRRER:path /

Yö-yhtyeen Olli Lindholm on kuollut – Yhtye: Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri

Solisti ja muusikko Olli Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias. Yhtyeen mukaan hän menehtyi sairaskohtaukseen. The Voice of Finlandin tuotantoyhtiö ei osannut välittömästi kuolinuutisen jälkeen kertoa, kuinka ohjelman käy.

Olli Lindholm kuoli sairaskohtaukseen. Hän oli menehtyessään 54-vuotias.

Markku Uhari

Yö-yhtyeen solisti, muusikko Olli Lindholm on kuollut. Asiasta kertoo Yö-yhtye virallisilla sosiaalisen median kanavillaan.

Yhtyeen ilmoituksen mukaan Lindholm kuoli maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtaukseen. Maaliskuussa 1964 Porissa syntynyt Lindholm oli menehtyessään 54-vuotias.

– Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri. Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön, yhtye kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fyoofficial%2Fposts%2F2523731820976565&width=500″ width=”500″ height=”727″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Yön perustajajäseniä

Lindholm oli mukana perustamassa suomalaisen rock-musiikin suuryhtyettä Yötä 1980-luvun alussa. Hän on myös perustajajäsenistä ainoa, joka edelleen soittaa yhtyeessä.

Muusikko-uransa aikana hän on tehnyt musiikkia myös muille yhtyeille, kuten Popedalle.

Vuodesta 2015 saakka Lindholm esiintyi myös Nelosella nähtävässä The Voice of Finland –ohjelmassa tähtivalmentajana. Ohjelman uusi tuotantokausi alkoi tammikuussa.

Tuotantoyhtiö Banijay Finland ei tiistaina osannut välittömästi kuolinuutisen julkitulon jälkeen kertoa, millaiset vaikutukset Lindholmin kuolemalla on ohjelmaan. Tuotantoyhtiö kertoo tiedottavansa asiasta myöhemmin tiistaina.

Olli Lindholmillaoli kaksi aikuista lasta.

Edit. klo 13.30: liitetty jutut muusikoiden kommenteista.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti