REFRRER:path /

Sauli Niinistön suosion salaisuus?

Maamme presidenttinä Sauli Niinistön suosio kasvaa edelleen.

Miksi näin?

Presidentin tehtävässä hän oli vuoden 2013 alussa valmis leikkaamaan palkkiotaan 20 prosentilla, jota maamme muut hyväpalkkaiset viranhaltijat eivät kannattaneet omien etuisuuksiensa menettämisen pelossa.

Niinistö myös hylkäsi puolustusvaliokunnan sdp-läisen varapuheenjohtaja Mika Karin vaatimukset lisätä presidentin kanslian resursseja tulevassa budjettiriihessä. ”Mitään rahallisia lisäresurseja ei kanslian tehtävien hoidossa tarvita”, oli presidentin vastaus vaatimukseen.

Äskettäin oppositio pääsi syyttämään Mäntyniemen herra -kirjassa esitettyjen väitteiden perusteella Sauli Niinistön sekaantuneen sisäpolitiikkaan.

Näissäkin asioissa presidentti Niinistön näköalat ja toimenpiteet maamme tulevaisuuden kannalta ovat olleet kansalaisten mieleen. Niinistö näki tärkeäksi Suomen edun nimissä kiky-sopimuksen ja Fennovoiman Pyhäjoen ydinvoimalankin rakentamisen toteutukset.

Myös Niinistön ulkopolitiikan toimiva hoito turvallisuuspolitiikkamme osalta suurvaltajohtajien suuntaan on Suomen kansalaisten etu.

Hänen tekemisissään ei ole mitään vappupallon kaltaisia heittoja valtion budjettimenojen lisäämiseen, kuten nykyisen oppositiojohtaja Antti Rinteen (sd.) esitykset ilmaispalveluista milloin mihinkin suuntaan ovat.

Suomella on taas pitkästä aikaa toimiva presidentti. Kyllä kansa tietää!

Aulis Korhonen

Sotkamo

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti