REFRRER:path /

Liity KS:n lukijapaneeliin

Mielipiteesi on meille tärkeä! Kainuun Sanomien lukijapaneelissa voit vaikuttaa lehden kehittämiseen lukijan näkökulmasta.

Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Kysymykset liittyvät Kainuun Sanomissa olevaan mainontaan tai lehden sisältöön, mutta myös muista aihealueista tehdään kyselyjä. Vastaaminen vie kerralla 5-10 minuuttia.

Kyselyihin vastaaminen kerryttää pisteitä, jotka oikeuttavat palkintoihin. Saat pisteitä aina vastatessasi kyselyyn. Palkinnoksi voit saada esimerkiksi Ässä-arpoja, elokuvalippuja, lahjakortteja eri liikkeisiin tai voit lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen.

Paneelissa mukana oleminen edellyttää Internet-yhteyttä, sähköpostiosoitetta sekä mahdollisuutta lukea Kainuun Sanomia. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin, kun haluat ja sinulla on aikaa. Voit myös lähteä paneelista milloin haluat.

Tutkimustiedot kerätään tietopankkiin. Vastaajien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina.

Paneelikyselyt toteuttaa Research and Analysis of Media, eli lyhyesti RAM. Jos sinulla on kysyttävää paneelista, ota yhteyttä RAM:iin: info_fin@rampanel.com

Klikkaa tästä astuaksesi sisään Paneeliin