REFRRER:path /

Jalkapallo

Jalkapallo -aihesivulla seuraamme pääasiassa AC Kajaanin otteita jalkapallon II divisioonassa. Seuraamme myös Kajaanin jalkapalloseurojen uutta yhteiseloa.

« »
Nea Ilmevalta/Arkisto
Quincy Osei palaa AC Kajaaniin. Osei pelasi kajaanilaisseurassa viimeksi kesällä 2013. Suomalaisilla kentillä ghanalaispelaaja on edustanut myös Valkeakosken Hakaa.

AC Kajaani voitti ja vahvisti miehistöään

TP-47 0
AC Kajaani 2

Mika Moilanen

Jalkapallon Kakkosessa pelaava AC Kajaani avasi kauden 2015 harjoitusottelunsa 2–0-voitolla samassa lohkossa kesällä pelaavasta torniolaisesta TP-47:stä.

– Se oli hyvä peli. Olemme harjoitelleet kaksi viikkoa AC:n omalla ryhmällä, joten ensimmäinen peli oli yllättävän hyvä. Ensimmäiset 15–20 minuuttia olivat hakemista, mutta 25–30 minuutin kohdalla rupesimme hallitsemaan peliä ja saimme ansaitun 2–0-voiton, AC Kajaanin valmentaja Jari Pyykölä paketoi Kemin Junkohallin tekonurmella pelatun ottelun.

– Olen tyytyväinen peliesitykseemme ja siihen, miten pelaajat noudattivat ohjeita.

AC Kajaanin maaleista vastasivat Väinö Juntunen ja Kakhaber Samsonia.

– Juntunen tuikkasi maalinsa lähietäisyydeltä viidestä metristä. Toinen maali oli komea – siinä oli tosi monta hyvää syöttöä peräkkäin. Juntusen Heikki pelasi linjan välistä maapallon, Aleksander Akbar juoksi perään ja Kakha sijoitti varmasti maaliin. Se oli ottelun paras hyökkäys, Pyykölä kertasi joukkueensa osumia.

AC Kajaani julkisti lauantai-iltana yhden uuden sopimuksen, kun joukkueessa jo kesällä 2013 pelannut ghanalainen Quincy Osei kiinnitettiin tuttuun seuraan tulevaksi kesäksi.

– Quincy pelasi viimeksi Saudi-Arabiassa. Hänellä on vaimo ja lapsi Sotkamossa, AC Kajaanin puheenjohtaja Arvo Toivainen kertoi.

Toivaisella oli lauantaina myös muuta kerrottavaa. AC Kajaani on saamassa lähiaikoina lisää vierastyöläisiä.

– Meille on tulossa Jamaikalta kaksi huippupelaajaa, jotka ovat pelanneet Veikkausliigassakin. Keithy Simpson pelasi viime kesänä Vaasan Palloseurassa ja Alanzo Adlam toissa kesänä Maarianhaminan IFK:ssa. He tulevat Kajaaniin reilun viikon päästä, Toivainen paljasti.

– Lisäksi olemme tehneet esisopimuksen nigerialaisen pelaajan kanssa, ja hän on tulossa meille, kunhan viisumiasiat saadaan hoidettua. Hän on Maikkelin (Michael Nzekwe) tuttu, ja hänen pitäisi olla tosi hyvä pelimies, puheenjohtaja jatkoi.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti


Lue lisää aiheesta

« »