REFRRER:path /

Jalkapallo

Jalkapallo -aihesivulla seuraamme pääasiassa AC Kajaanin otteita jalkapallon II divisioonassa. Seuraamme myös Kajaanin jalkapalloseurojen uutta yhteiseloa.

« »

AC Kajaanille kauden avaustappio

Lari Seppinen
Fyysinen ja voimakas Kokkolan GBK aiheutti AC Kajaanin puolustukselle suuria vaikeuksia.

Lari Seppinen

Jalkapallo

AC Kajaani kärsi kauden avaustappionsa, kun kokkolalainen GBK kaatoi joukkueen 1–2-lukemin.

GBK siirtyi toisella puoliajalla muutaman minuutin sisään kahden maalin johtoon. Ensin Ville Huuhka vei vierasjoukkueen kulmapotkun jälkeisestä tilanteesta johtoon 55 minuutin kohdalla. Kaksi minuuttia myöhemmin Huuhka harhautteli AC Kajaanin pelaajat ja syötti pallon David Carlssonille, joka viimeisteli kokkolalaiset kahden maalin karkumatkalle.

Viimeisillä minuuteilla AC Kajaani laittoi loppukirin pystyyn, mutta ei päässyt kuin maalin päähän. Erotuomari vei pelivälineen pilkulle, kun Venicio Ferreira kaadettiin hyökkäyspäässä. Alberto Ramirez iski rangaistuspotkusta kavennuksen.

Lisäajalla AC Kajaani sai vielä kaksi kulmapotkua, joiden seurauksena pallo jäi pyörimään vastustajan alueelle, mutta isännät eivät onnistuneet laittamaan huippupaikoista palloa maaliin.


AC Kajaanin päävalmentaja Mika Lumijärven

mukaan vastustajan voitossa ei ollut selittelemistä. Fyysinen GBK jätti kotijoukkueen aseettomaksi.

– Ehkä GBK aiheutti sen hyvyydellään, että emme päässeet laitojen kautta niin paljon kuin olemme päässeet normaalisti. Saimme vasta lopussa hyvät maalintekotilanteet. En muista, oliko avausjaksolla oikeastaan yhtään hyvää tilannetta, päävalmentaja summasi.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »