REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Aho palasi kaukaloon ja iski maalin

Floridan Säteri torjui joukkueensa ensimmäisen kerran voittoon

STT

Raleigh

Jääkiekon NHL:ssä kaukaloon aivotärähdyksen jälkeen palannut Carolinan Sebastian Aho teki maalin yön kierroksella Ottawaa vastaan. Aho iski kiekon maaliin ottelun kolmannessa erässä. Maali tasoitti tilanteen 1-1:een. Teuvo Teräväinen nappasi maalista syöttöpisteen.

Ottelu päättyi Carolinan 2-1-voittoon.

Aho menetti neljä ottelua aivotärähdyksen takia. Hän loukkasi myös jalkaansa, kun Calgaryn Mark Giordano taklasi häntä runsaat pari viikkoa sitten.

Säteri torjui Floridan voittoon

Floridan suomalaisvahti Harri Säteri torjui yön kierroksella 32 kertaa, kun Florida vei 4-1-voiton New York Islandersista. Täyden 60 minuuttia Floridan maalilla olleen Säterin selän taakse kiekon sai ainoastaan Adam Pelech ottelun kolmannessa erässä.


Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun suomalaisvahti torjui Floridan voittoon.

– Vihdoinkin olen täällä, NHL-sivusto kirjoitti Säterin kommentoineen ottelun jälkeen.

– Se oli mahtava 60-minuuttinen peli. Oli hauskaa pelata, hän jatkoi.

28-vuotias suomalainen pelasi uransa ensimmäisen kerran NHL-ottelun aloituksessa aiemmin tässä kuussa. Hän aloitti kuluvan kauden AHL:ssä, mutta hänet nostettiin NHL-miehistöön itsenäisyyspäivänä, kun ykkösmaalivahti Roberto Luongo loukkasi jalkansa. Säterin edellä on ollut James Reimer, joka on myös nyt loukkaantunut. NHL-sivuston mukaan sekä Luongon että Reimerin uskotaan olevan poissa pelistä vielä ainakin viikon.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »