REFRRER:path /

Pesäpallo

Pesäpallo -aihesivulla seuraamme moninkertaisen miesten Suomen  mestarin Sotkamon Jymyn sekä muiden kainuulaisjoukkueiden otteita. Täältä löydät myös pesäpallon arvo-otteluiden jutut.

« »

Antti Hartikaiselle vuoden jatkosopimus

Juha Neuvonen/Arkisto
Antti Hartikainen jatkaa pelejä Jymy-paidassa.
Antti Hartikaisen pesäpalloura jatkuu Sotkamon Jymyssä. Seura julkisti tänään 32-vuotiaan Hartikaisen vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt Hartikainen pohti kauden päätteeksi tulevaisuuttaan pesäpalloililjana, mutta päätyi lopulta jatkon kannalle.

– Menestyksennälkä ei ole kadonnut mihinkään. Kahden hopean jälkeen sisäinen palo voittaa käryää edelleen voimakkaana, Hartikainen vakuuttaa Jymyn tiedotteessa.

Hartikaisen sopimuksen myötä Jymyllä on nyt 15 sopimuspelaajaa, jonka lisäksi Sotkamon Jymyn ykköspesisjoukkueessa on 14 pelaajaa.


Laaja pelaajarinki miellyttää pelinjohtaja Jani Komulaista.

– Pidän ehdottoman tärkeänä, että pelaajat saavat harjoitella laadukkaasti ja pelata paljon laadukkaita sekä kehittäviä pelejä. Tämä kokonaisuus tulee kantamaan Jymyä tulevina vuosina.

– Uskon, että ykköspesisjoukkueesta nousee jo tulevalla kaudella varteenotettavia ehdokkaita miesten Superpesikseen, Komulainen jatkaa.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »